Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

700 négyzetméteres Wellness Oázis

A közel 700 négyzetméteres Wellness Oázisunkban élvezhetik vendégeink a testi-lelki feltöltődést az év minden napján, kiszakadva végre a rohanó hétköznapok forgatagából. Kültéri és beltéri medencéink, kültéri pezsgőfürdőnk és szauna szeánszaink megkoronázzák az itt eltöltött napokat a romantikus nyaralásra, vagy családi kikapcsolódásra érkezők számára egyaránt.

Tovább...

Élményekben gazdag kikapcsolódás és a nyugalom szigete egy helyen

Szabálytalan alakú Oázis Sport medencénk kiváló lehetőséget nyújt az aktív pihenés kedvelőinek, Oázis Élmény medencénk légágyakkal, ülő és álló masszírozókkal, masszázs padokkal, buzgárokkal kényezteti vendégeinket. A medencéhez kapcsolódó Bár számtalan frissítő italt kínál.

Szaunaszeánszok a teljes feltöltődésért

Szaunavilágunkban finn szauna, gőzkabin, aroma szauna és sókabin található, amelyek különféle pozitív hatásaikkal gondoskodnak vendégeink egészségéről, pihenéséről. A stresszoldás, méregtelenítés és relaxáció garantált, a szeánszok emellett valódi különleges élményekkel gazdagítják a nyaralást.  

Tovább...

Masszázs

Válogasson frissítő, kényeztető testkezeléseink közül, tapasztalja meg a teljeskörű wellness élményt!

Tovább

Szolgáltatások, kezelések, további információk

Frissüljön fel wellness szolgáltatásainknak és kezeléseinknek köszönhetően, ismerje meg részletesen kényeztető lehetőségeinket!

Tovább
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok