Ajánlatkérés

Megjegyzés:

A különleges élmények szakértője

LEGYEN ÖN IS VENDÉG SAJÁT RENDEZVÉNYÉN! Elhivatott csapatunk több ezer sikeres esemény tapasztalatával biztosítja rendezvénye zökkenőmentes és színvonalas szervezését, lebonyolítását, miközben Ön teljes figyelmét az üzleti ügyeire és vendégeire irányíthatja! Minden rendezvény alapja a tökéletes helyszín kiválasztása, amely éppúgy megfelel a rendezvényt szervezők céljainak, mint a résztvevők elvárásainak. A Residence Hotel Balaton nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is. A klimatizált, hangszigetelt, szeparálható és sötétíthető termek kis és nagy létszámú rendezvények részére is kiváló helyszínt biztosítanak. Amennyiben, felkeltettük érdeklődését szállodánk iránt, kérjen ajánlatot és kollégáink jelentkeznek Önnél 24 órán belül! 

Ajánlatkérés

Termek leírása, további információk

Termek leírása, tréning és csapatépítés programjaink, egyéb eseményeink. Teljeskörű tájékoztatást adunk a rendezvényhelyszín kiválasztásához. Tekintse meg ajánlatainkat!

Tovább

Minden igényt kielégítő kényelem

A gyönyörű környezet, a Balaton közelsége, a város hangulata mind-mind megkoronázzák a konferenciahotelben megrendezésre kerülő eseményeket. A rendezvényekhez természetesen szállást is biztosítunk, a modernitást az exkluzivitással ötvöző szobáink várják vendégeinket.

Szobáink

Otthont adunk üzleti vagy privát eseményének

A Residence Hotel Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel Siófokon, a Balatontól alig 100 méterre, egyedülálló lehetőségekkel várja a balatoni rendezvényhelyszín iránt érdeklődőket. Legyen szó konferenciáról, továbbképzésről, évzáró vagy évnyitó céges eseményekről, esetleg privát alkalmakról.

A hotelről

Rendezvényhelyszín wellness élményekkel tarkítva

A 700 négyzetméteres Wellness Oázis természetesen a rendezvényre érkezők számára is elérhető, kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál bármilyen esemény kiegészítéseként. Masszázs szolgáltatások, testszépítő és méregtelenítő terápiák, rituálék, szauna programok és különleges kezelések színesítik a hotelben eltöltött napokat a kültéri és beltéri medencék mellett.

Wellness
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok