Ajánlatkérés

Megjegyzés:

A különleges élmények szakértője

Minden rendezvény alapja a tökéletes helyszín kiválasztása, amely éppúgy megfelel a rendezvényt szervezők céljainak, mint a résztvevők elvárásainak. A Residence Hotel Balaton nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is. A klimatizált, hangszigetelt, szeparálható és sötétíthető termek kis és nagy létszámú rendezvények részére is kiváló helyszínt biztosítanak.

Ajánlatkérés

Otthont adunk üzleti vagy privát eseményének

A Residence Hotel Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel Siófokon, a Balatontól alig 100 méterre, egyedülálló lehetőségekkel várja a balatoni rendezvényhelyszín iránt érdeklődőket. Legyen szó konferenciáról, továbbképzésről, évzáró vagy évnyitó céges eseményekről, esetleg privát alkalmakról.

A hotelről

Minden igényt kielégítő kényelem

A gyönyörű környezet, a Balaton közelsége, a város hangulata mind-mind megkoronázzák a konferenciahotelben megrendezésre kerülő eseményeket. A rendezvényekhez természetesen szállást is biztosítunk, a modernitást az exkluzivitással ötvöző szobáink várják vendégeinket.

Szobáink

Rendezvényhelyszín wellness élményekkel tarkítva

A 700 négyzetméteres Wellness Oázis természetesen a rendezvényre érkezők számára is elérhető, kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál bármilyen esemény kiegészítéseként. Masszázs szolgáltatások, testszépítő és méregtelenítő terápiák, rituálék, szauna programok és különleges kezelések színesítik a hotelben eltöltött napokat a kültéri és beltéri medencék mellett.

Wellness

Termek leírása, további információk

Termek leírása, tréning és csapatépítés programjaink, egyéb eseményeink. Teljeskörű tájékoztatást adunk a rendezvényhelyszín kiválasztásához. Tekintse meg ajánlatainkat!

Tovább
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok