Ajánlatkérés

Megjegyzés:

Rendezvényhelyszín a Balaton környékén: ismerje meg a Residence Hotel Balatont, mint rendezvényhelyszínt!

Céges rendezvények, születésnapok, baráti összejövetelek, esküvők… Mi a közös ezekben a rendezvényekben? Mindegyikhez szükség van egy tökéletes rendezvényhelyszínre! A rendezvényhelyszínnel kapcsolatban elég magasak az elvárásaink, hiszen a legtöbb esetben a helyszín nagyban hozzájárul a rendezvény sikerességéhez. Egy rosszul megválasztott helyszín az egész eseményt tönkreteheti, és ki szeretne még évekig arra emlékezni, hogy milyen rossz volt a céges évzáró? 

 

A Residence Hotel Balaton tökéletes rendezvényhelyszín, hiszen egy igazán exkluzív környezetet biztosít a rendezvények számára. Elegáns szobák, wellness oázis, privát strand, zöldövezeti környezet, és gasztronómiai különlegességek várják leendő vendégeinket! Ha Ön sem szeretne azon aggódni, hogy hogyan sikerül az adott rendezvény, válassza szállodánkat, amiben garantáltan nem fog csalódni! Nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva ajánlatot kérni munkatársainktól! 

 

 

Mire érdemes figyelni, ha a tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása a cél? 

Ha a tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása a cél, a legtöbb esetben nem egyszerű a feladat, hiszen több tényezőt is figyelembe kell venni. Fontos például a rendezvény jellege, valamint döntő lehet még a meghívottak száma is a rendezvényhelyszín kiválasztásakor. Ha egy többnapos rendezvényre esik a választás, egyáltalán nem mindegy, hogy a szobák, és maga a hotel mennyire felszerelt, milyen minőségű, hiszen itt is rengeteg időt töltünk. 

 

Az sem hátrány, ha a rendezvényhelyszín közelében egyéb programlehetőségek is vannak, hiszen egy többnapos rendezvény esetében fontos, hogy minden résztvevő le tudja foglalni magát, és jól tudja érezni magát. Mindezt nem egyszerű megtalálni egy helyen, azonban egy szálloda remek választás lehet ehhez. 

 

Egy rendezvényhelyszín, ahol a csodálatos környezet, és a jó hangulat garantált 

Szállodánk a Balaton egyik legszebb szállodája, Siófokon, gyönyörű, zöldövezeti környezetben helyezkedik el, mindössze 100 méterre a Balaton partjától. 57 elegáns szobával rendelkezik, ráadásul a szállodához tartozik még egy privát strand is! 

 

A Balaton partján található 600 négyzetméteres privát strandunknak köszönhetően vendégeinknek nem kell  tartania a tömegtől és a zsúfoltságtól. A privát strand saját stéggel rendelkezik, valamint napozóágyak használatára is van lehetőség. Ezen a területen egy bár is helyet kapott, gy minden adott ahhoz, hogy kellemesen töltsék az időt a privát strandon is. 

 

Ilyen rendezvényeknek adhat otthont a Residence Hotel Balaton! 

Csapatépítők különleges rendezvényhelyszínen, Siófokon 

Úgy tűnik, hogy Magyarországon is egyre népszerűbbek a különböző csapatépítők, hiszen a cégvezetők kezdik felismerni a csapatépítők előnyeit. Egy jó csapatépítő javíthatja a kommunikációt a munkatársak között, kreativitásra ösztönözheti a csapat tagjait, jobbá teheti a munkakörnyezetet, ezekkel pedig hozzájárul ahhoz, hogy a cég hosszútávon sokkal sikeresebb legyen. A jó munkatársi viszony elengedhetetlen ahhoz, hogy a munkavégzés gördülékenyen és hatékonyan teljen. 

 

Ha Ön is úgy döntene, hogy csapatépítőt szervezne, mindenképp szüksége lesz egy megfelelő rendezvényhelyszínre. A Residence Hotel Balaton tökéletes rendezvényhelyszín, így csapatépítő helyszínnek is kiváló. Távol a nagyváros zajától tökéletesen ki tudnak kapcsolódni a kollégák, és csak a programokra, a feladatokra koncentrálhatnak. 

 

Céges rendezvények a Balaton szomszédságában 

A céges rendezvények minden vállalat számára fontosak, ezért nem mindegy, hogy milyen helyszínen kerülnek megrendezésre. A Residence Hotel Balaton megfelelő helyszíne lehet bármilyen céges rendezvénynek, hiszen az előadásokhoz termeket biztosítunk, illetve többnapos rendezvény esetén kényelmes szobáink is igénybe vehetők. Szállodánk 150 fős, különleges berendezésű étterme kiválóan alkalmas üzleti események, különböző fogadások helyszínéül.

 

Konferenciahelyszín Hotelben, exkluzív környezetben 

Egy olyan esemény, mint a konferencia, kifejezetten fontos a megfelelő helyszín megtalálása. Szállodánk számos jól sikerült konferenciának adott már otthont, hiszen exkluzív környezetet biztosít az ilyen fontos események számára is. A Széchenyi I.-es terem különösen jó választás egy konferencia számára. A hangszigetelt termet igény szerint ketté is választható, így két különálló helyszínt is tudunk biztosítani. A tökéletes rendezvényhelyszín mellett a megfelelő technikai háttér is adott szállodánkban. 

 

Privát rendezvényhelyszín mesés környezetben 

Nagyon fontos, hogy mindig megálljunk egy percre, és megünnepeljük a fontos eseményeket. Kell, hogy időt szakítsunk a szeretteink születésnapjának megünneplésére, vagy csak összeülni időközönként a családdal, és élvezni az együtt töltött időt. A Residence Hotel Balaton nem csupán üzleti és céges rendezvényhelyszín, hanem privát rendezvények számára is tökéletes otthont adhat. Legyen szó egy születésnapi ünnepségről, diplomaosztóról vagy bármilyen családi eseményről, szállodánk tökéletes lehetőségeket kínál egy felejtehetlen esemény szervezéséhez. 

 

Balatoni rendezvényhelyszín wellness élményekkel 

Egy rendezvény nem csupán a szervezők számára lehet kimerítő, így biztos vagyok benne, hogy senki sem utasítana el egy kis pihenést az adott rendezvény után. Wellness hotelünk vendégei rendelkezésére áll 700 m2-es wellness oázisunk, ami a tökéletes kikapcsolódást biztosítja. Szállodánk egyik előnye, hogy nálunk akkor sem kell lemondani a fürdőzésről, ha kint éppen vihar van, hiszen a wellness oázisunkban helyet kapott élménymedence, úszómdence és pezsgőfürdő is. 

 

A rohanó életmódnak köszönhetően gyakran elfelejtünk magunkra időt szánni, ami nagyon fontos lenne ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet éljünk. A stresszementes mindennapok eléréséhez egy kis segítséget tudunk nyújtani wellness szolgáltatásainkkal. SPA szolgáltatásaink az év bármelyik napján vendégeink rendelkezésére állnak, egy kellemes masszázst is bátran igénybe vehetnek fáradt vendégeink. 

Tréning helyszín

Egy tréning helyszínnel kapcsolatban igen magasak az elvárásaink, hiszen ebben az esetben is, mint minden rendezvénynél gyakran az egész esemény hangulatát befolyásolhatja a helyszín. 

Tovább

Csapatépítő helyszín

A csapatépítő helyszín kiválasztása nagy feladat, hiszen a csapatépítő tréning sikerességét nagyban befolyásolja a helyszín. A Residence Hotel Balaton Siófokon, egy gyönyörű környezetben várja a vendégeit. 

Tovább

Rendezvényhelyszín Balaton

Rendezvényhelyszín a Balatonon? Szállodánk különleges környezettel, wellness részleggel, mindössze 100 méterrel a Balaton partjától várja leendő vendégeit! A Residence Hotel Balaton számtalan sokrétű rendezvény tökéletes otthona volt az évek során.  

Tovább

Konferenciahotel a Balatonon

Egy igazán exkluzív helyszínt keres konferenciája számára? A Residence Hotel Balaton egy különleges konferenciahotel Siófokon. Wellness oázis, különleges gasztronómiai élmények a Balaton egyik legkiválóbb szállodájában. 

Tovább

Rendezvényhelyszín wellness hotel

Rendezvényhelyszín wellness hotelben, a Balatonon? A Residence Hotel Balaton tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, konferenciáknak, csapatépítőknek és privát rendezvényeknek is! Szállodánk Siófokon, zöldövezeti környezetben, mindössze 100 méterre a Balaton partjától, elegáns szobákkal, wellness oázissal, négycsillagos kényelemmel várja vendégeit!

Tovább
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok