Ajánlatkérés

Megjegyzés:

Rendezvényhelyszín Balaton

Rendezvényhelyszín a Balatonon? Szállodánk különleges környezettel, wellness részleggel, mindössze 100 méterrel a Balaton partjától várja leendő vendégeit! A Residence Hotel Balaton számtalan sokrétű rendezvény tökéletes otthona volt az évek során.  

A legjobb rendezvényhelyszín a Balatonon

Rendezvényhelyszín Balaton – Bemutatkozik a Residence Hotel Balaton

 

Valószínűleg senkit sem lepünk meg azzal, ha azt mondjuk, hogy a rendezvények esetében az egyik legfontosabb kérdés a tökéletes helyszín megtalálása. Ha rosszul választunk helyszínt, az az egész rendezvényre rányomhatja a bélyeget, így érdemes körültekintőnek lenni a választáskor. De mire érdemes figyelni, ha a tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása a cél?

 

Fontos, hogy a helyszín ne legyen túlságosan zsúfolt, zajos környéken, hiszen így nem tudjuk megfelelően élvezni az esemény pillanatait. Általában egy olyan helyszínt keresünk, ahol minden korosztály jól tudja magát érezni, ez különösen a privát rendezvények esetében igaz.

 

A többnapos rendezvények esetében kifejezetten fontos a szobák minősége, illetve a legtöbben a gasztronómiai különlegességek felé is nyitottak. Az sem utolsó szempont, hogy egyéb programlehetőségek is legyenek a közelben. 

 

Szállodánk, a Residence Hotel Balaton, minden szempontnak tökéletesen megfelel, hiszen Siófokon, távol a város zajától helyezkedik el, ennek ellenére nincs túl messze a fővárostól. Talán nem is találhatunk szebb és különlegesebb helyszínt a Balatonnál egy rendezvény számára. Siófok a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb része. Itt található szállodánk a Balatontól mindössze 100 méterre. Ha egy különleges rendezvényhelyszínen tartaná eseményét, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva ajánlatot kérni munkatársainktól! 

 

Rendezvényhelyszín Balaton: ilyen rendezvényeknek adhat otthont szállodánk! 

 

Évzáró és évnyitó rendezvényhelyszín a Balatonon

Manapság egyre több vállalatnál válik szokássá az, hogy egy évzáró rendezvény keretein belül értékelik a munkatársakkal közösen az évet, vagy éppen egy évnyitó esemény segítségével szeretnék feldobni egy kicsit az évkezdést. A Residence Hotel Balaton tökéletes helyszíne lehet 

 

Csapatépítő tréning a Balaton közelében

A dolgozók és a cég szempontjából is fontos, hogy rendszeresen kerüljenek megrendezésre csapatépítők. Ezeken az eseményeknek egy kicsit összecsiszolódhatnak a munkatársak, megismerhetik egymást, és az új kollégáknak is lehetősége nyílik beilleszkedni. Egy jól sikerült csapatépítő nagyban hozzájárulhat a későbbiekben a cég fejlődéséhez, hiszen a munkatársak sokkal motiváltabbak lesznek, valamint a csapatmunka sem fog gondot okozni számukra. Szállodánkban különleges programokkal kedveskedünk azok számára, akik nálunk rendeznék meg csapatépítűjüket. 

 

Konferencia zavartalan környezetben 

A konferenciák esetében kifejezetten fontos, hogy a helyszín zavartalan környezetben helyezkedjen el, de mégis közel legyen a fővároshoz. Szállodánk tökéletesen alkalmas konferenciahelyszínnek is! Hangszigetelt terem áll a szervezők rendelkezésére, ami elválasztható, így két különálló helyszín is biztosított. 

 

Rendezvényhelyszín Balaton: Privát rendezvények

A Residence Hotel Balaton nem csupán üzleti, céges rendezvényeknek biztosít tökéletes rendezvényhelyszínt, hanem privát rendezvények számára is megfelelő lehet. Legyen szó születésnapról, diplomaosztóról vagy egyéb családi eseményről, szállodánk tökéletes lehetőségeket kínál egy felejtehetlen esemény szervezéséhez. 

 

Rendezvényhelyszín a Balatonon, pihenéssel egybekötve 

 

Tudjuk, hogy a szervezés és a részvétel is egyaránt fárasztó lehet egy rendezvényen, ezért biztos, hogy mindenki ráfér egy kis pihenés a pörgős események után. A Residence Hotel Balaton tökéletes választás egy kis feltöltődése.

 

A hotel privát stranddal rendelkezik, valamint Balaton parti bárral is, emellett egy 700 négyzetméteres wellness központ is helyet kapott a szálloda területén. Beltéri és kültéri pezsgőfürdők, szauna, élménymedence és számos kényeztető kezelés várja azokat, akik egy kicsit megpihennének nálunk a rendezvény után.

Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok