Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Gyermekbarát hotel a legkisebbek kényelméért

Milyen a tökéletes családi nyaralás? Tökéletes családi nyaralás az, amikor anya és apa sok-sok felejthetetlen percet tölthetnek el a gyerkőcökkel, amikor kicsik és nagyok is megtalálják a számukra megfelelő programokat, amikor egyetlen percig sem kell aggódniuk amiatt, hogy a lurkók esetleg nem tudják majd lekötni magukat. Tökéletes családi nyaralás az, amikor csupán egymással kell foglalkozniuk, mindezt úgy, hogy közben valódi feltöltődésben lehet részük. Mi pontosan ezt nyújtjuk Önöknek!

Tovább

Önfeledt kacagás és gyerekzsivaj

Balaton-parti privát strandunkon a kicsik is részesei lehetnek a számunkra is gyermekkorunkból ismerős igazi balatoni nyaralásnak, de akkor sincs ok az aggodalomra, ha odakint vihar tombol, vagy hull a hó. Gyermekbarát Wellness Oázisunkban sok-sok játék, bohócos vízköpő, köralakú gyermekmedence gondoskodik a pancsolásról. Az Oázis Élmény medencét a kicsit nagyobbak is imádni fogják, a galériás pihenőtér pedig mindig kiváló választás, ha a ejtőznének egy kicsit.

Wellness

Gyermekanimáció, életre szóló barátságok

Nem csupán egy vagy több gyermekkel érkező családok számára is kényelmes, egybenyitható szobáink, gyermekbarát Wellness Oázisunk, gyermekbarát szolgáltatásaink és gyermekjátszónk biztosítja a gondtalan családi pihenést. A kiemelt időszakokban és a nyári főszezonban tapasztalt, gondoskodó animátorok készülnek szabadtéri és beltéri játékos, fejlesztő programokkal a gyerkőcöknek, ahol sok-sok életre szóló barátság köttetett már, ahol számtalan örök emlék született. Amíg anya és apa a wellness szolgáltatásainkat élvezik, biztonságban tudhatják szemük fényét is.

Elérhetőségek
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok