Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Játékszabályzat

Ezen leírás a Residence Hotel Balaton által kezelt https://www.facebook.com/HotelResidenceSiofok oldalon meghirdetett üzenőfali játékra (továbbiakban: Játék) vonatkozó szabályokat tartalmazza. 
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook)
 
A játékban kizárólag 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos)
A Játékban nem vehetnek részt 18. életévüket be nem töltött személyek, a Residence Hotel Balaton dolgozói, valamint azok közeli hozzátartozói, illetve az Eventrend Csoport leányvállalatának dolgozói.
A Játékos a játékban való részvétellel elismeri, hogy a játékszabályzatot elolvasta, megértette és elfogadta. Ha a Játékos a szabályzattal vagy annak bármely részével nem ért egyet, akkor a játékban nem jogosult részt venni és a Játékból automatikusan kizárásra kerül.
Amennyiben ezen Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.
A játék időtartama:
2018.12.11-2018.12.19. 12 óra 00 perc
Kiválasztás időpontja: 2018.12.19. 13.00 óra

 Díj:
A díj egy kétnapos, egy éjszakás félpanziós pihenés két fő részére a siófoki Residence Hotelbe. A díj átruházható, pénzre nem váltható. A díjat előzetesen telefonon vagy e-mailben szükséges egyeztetni és visszaigazolni. A díjazott személyét a Residence Hotel Balaton üzenőfalán, a kiválasztás után azonnal közzétesszük, emellett személyes üzenetben is értesítjük a díjazottat. 
Amennyiben a díjazott nem válaszol öt munkanapon belül valamelyik értesítésre, vagy bármely más okból nem sikerül felvenni vele a kapcsolatot, akkor a díj átvételétől elesik.
Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki:
nem töltötte be a 18. életévét a játék ideje alatt
a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot
nem tartja be a játékszabályzatot
 
A játék:
A játékos akkor vehet részt a Játékban és akkor lesz jogosult a díjra, ha a megjelölt posztban kommentben megírja, hogy mi volt eddig a legszebb karácsonyi ajándéka. A nevek közül véletlenszerű sorsolással kerül kiválasztásra a nyertes. A fenti időtartamon kívül eső aktivitásokat nem tudjuk figyelembe venni. 
 
A Residence Hotel Balaton kizárja a felelősségét:
kiskorú (vagy cselekvőképtelen/korlátozottan cselekvőképes) személy regisztrációjából adódó károkért
a Játékos téves vagy hibás adatszolgáltatásából adódó károkért
A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. Residence Hotel Balaton az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja.
Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság. Az adatkezelési szabályzatot IDE kattintva találja.
A Residence Hotel Balaton fenntartja a jogot ezen szabályzat módosítására. 
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok