Ajánlatkérés

Megjegyzés:

Csapatépítő tréning Balaton

Csapatépítő tréning Balaton

Csapatépítő tréning a Balaton közvetlen környezetében

 

A Balaton kis hazánk egyik legszebb része, előszeretettel járunk ide az ország bármely pontjáról. A Balaton környéke szinte bármilyen eseménynek otthont adhat, többek között csapatépítő helyszínnek is ideális. Ha csapatépítő tréning helyszínt keres a Balaton közelében, a Residence Hotel Balaton a legjobb választás!

 

Úgy tűnik, hogy egyre több cég ismeri fel a csapatépítők fontosságát, és dönt úgy, hogy szórakoztató programok keretein belül erősíti meg a cég munkatársai között lévő kapcsolatot. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a csapatépítők, hiszen számtalan előnnyel jár egy csapatépítőn való részvétel. Hogy mik is ezek az előnyök?

 

A csapatépítés növeli a munkavégzés hatékonyságát, különösen a csapatmunka terén. Egy csapatépítő hozzájárul ahhoz, hogy a cég munkatársai megismerjék egymás erősségeit, gyengeségeit, megértsék egymás motivációját. Az eredmény: sikeresebb csapatmunka, ami elengedhetetlen a vállalat jövőbeli fejlődéséhez.

 

Ha a csapatépítő tréning a Balatonon kerül megrendezésre, keresve sem találhat jobb helyszínt a Residence Hotel Balaton wellness szállodánál. A négycsillagos szálloda privát Balaton parti stranddal várja a csapatépítő résztvevőit, így a kényelem, a megfelelő körülmények adottak a tökéletes csapatépítőhöz. Amennyiben szállodánk, mint csapatéptő tréning helyszín felkeltette az érdeklődését, a lenti gombra kattintva ajánlatot kérhet munkatársainktól! 

 

 

Milyen egy tökéletes csapatépítő tréning helyszín a Balatonon?

 

Csapatépítő helyszín BalatonSokan bele sem gondolnak abba, hogy a helyszín egy csapatépítő tréning esetében is mennyire fontos tényező.

Ha rosszul választunk helyszínt a csapatépítő programok számára, azzal akár többet árthat a cég számára, mint használhat. De vajon mitől lesz jó egy csapatépítő tréning helyszín?

 

Fontos, hogy a helyszín egy nyugodt, pihentető környezetben helyezkedjen el, hiszen így tudnak csak igazán kikapcsolódni, és kiszakadni a szürke hétköznapokból a cég munkatársai.

 

Az is fontos szempont, hogy különböző programlehetőségek legyenek a helyszín környékén, hiszen az nem építi a közösséget, ha mindenki csak a szálloda szobájában gubbaszt.

 

Szállodánk tökéletesen megfelel a fent említett pontoknak, hiszen nyugodt, pihentető légköre segít egy kicsit elvonulni a város zajától, zavartalan pihenést biztosít a vendégek számára.

 

A kültéri és a beltéri pezsgőfürdő, a szauna, a különböző wellness szolgáltatások és a gasztronómiai élmények mindig hozzájárulnak ahhoz, hogy a csapatépítés mellett a cég munkatársai a tökéletes kényelmet élvezzék szállodánkban. 

 

Csapatépítő tréning a Balatonon – akár télen is!

 

A Balatonra sokan úgy tekintenek, mint egy tökéletes nyári úti cél, pedig nem feltétlenül csak a nyári időszakban érdemes ellátogatni a környékre. Szerencsére a Balaton közelében az egész évszakban izgalmas programok, különleges látnivalók várják az ide látogatókat. 

 

A csapatépítő tréningek esetében népszerű időpontnak számítanak a téli hónapok is, hiszen a nyári szabadságot mindenki inkább a családdal töltené. Ráadásul sokkal jobb megoldás a télen, az év vége közeledtével együtt tölteni egy kis időt a kollégákkal az irodán kívül is, és együtt értékelni az elmúlt év sikereit, kudarcait.

 

Ha odakint nem túl megfelelő az időjárás a balatoni strandoláshoz, akkor sincs gond, hiszen wellness szállodánkban az év bármelyik szakaszában élvezhetik a kényeztetést.

 

Csapatépítő tréning a Balatonon látnivalókkal, programokkal

 

A Balaton számtalan csodálatos látnivalóval vár minket minden évszakban. Siófok, a Balaton part legnagyobb városa, így nem csoda, hogy itt is számtalan nevezetességet csodálhatunk meg, és izgalmas, színes programok várnak minket. A kihagyhatatlan látnivalók közé tartozik a Víztorony, a Bella állatpark, az Ásványmúzeum, a siófoki kikötő.
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok