Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Csapatépítő helyszín

A csapatépítő helyszín kiválasztása nagy feladat, hiszen a csapatépítő tréning sikerességét nagyban befolyásolja a helyszín. A Residence Hotel Balaton Siófokon, egy gyönyörű környezetben várja a vendégeit. 

Csapatépítő helyszín különleges környezetben, a Balatonon

Csapatépítő helyszín a Balatontól csupán 100 méterre

A csapatépítés egyre népszerűbb program a cégek életében, hiszen egyre több vezető ismeri fel a csapatépítőben rejlő lehetőségeket. Egy jól sikerült csapatépítő pozitív hatással lehet a cég jövőjére, hiszen egy ilyen esemény nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a kollégák között jobban működjön a kommunikáció, könnyebben tudjanak együtt dolgozni, illetve az irodában jobb legyen a hangulat a közös élmények szerzése után.

 

Azonban ahhoz, hogy az esemény jól sikerüljön, szükség lesz egy megfelelő csapatépítő helyszínre. A csapatépítő helyszínnel kapcsolatban nagyon fontos, hogy legyenek olyan programok, melyek segítségével a csapat egy kicsit jobban megismerheti egymást, közelebb kerülhetnek egy kicsit egymáshoz. A Residence Hotel Balaton egy különleges csapatépítő helyszín Siófokon, egy csendes, nyugodt környezetben.

 

Szállodánkban számos izgalmas csapatépítő program várja azokat, akik szeretnék egy kicsit összekovácsolni a csapatot, illetve közös élményeket szereznének. Amennyiben csapatépítő helyszínünk felkeltette az érdeklődését, a lenti gombra kattintva kérhet ajánlatot munkatársainktól!

 

Residence Hotel Balaton – a csapatépítő helyszín, ahol színes programok várják a résztvevőket

A csapatépítő lényege, hogy egy ilyen hétvége során egy kicsit jobban összekovácsolódjon a csapat, a kollégák jobban megismerjék egymást, és közös élményeket szerezzenek. Ez azonban nem jöhet létre akkor, ha mindenki a szálloda szobájában gubbaszt. A Residence Hotel Balaton a legjobb csapatépítő helyszín a Balaton környékén, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy a csapatépítő tréning tökéletes legyen. Színes, izgalmas programokkal várjuk vendégeinket, melyek között kültéri, illetve beltéri programokat is egyaránt találnak.

 

Csapatépítő helyszínünk kültéri programjai

Tudjuk, hogy néha jó kiszakadni a nagyvárosból, és csak élvezni a természet adta lehetőségeket. Ezért is szervezünk kültéri csapatépítő programokat, az év bármely szakában. Lehetőség van egy kerékpártúra keretein belül bejárni a környéket, de lézerharc, quadozás, gokartozás, és egyéb izgalmakkal teli programok várják a csapatépítő résztvevőit. A téli időszakban is kedveskedünk néhány olyan szuper kültéri programmal, mint a korcsolyázás, a jégvitorlázás, vagy a mézeskalács tőzsde. Kültéri programjainkról részletesebben ide kattintva olvashat.

 

Csapatépítő helyszínünk beltéri programjai

Nem csupán kültéri, beltéri izgalmas programok várják vendégeinket, hiszen az időjárás nem mindig teszi lehetővé, hogy kint tartózkodjunk huzamosabb ideig. A beltéri programok között fizikai és szellemi kihívásokkal is találkozhatnak a kollégák. Beltéri csapatépítő programjainkról részletes információ ide kattintva olvasható.

 

Csapatépítő helyszín wellness élményekkel

A csapatépítő programok elég fárasztóak tudnak lenni, ezért biztos vagyok benne, hogy mindenkinek jól fog esni egy kis pihenés. A Residence Hotel Balaton egy olyan csapatépítő helyszín, ahol a színes programok mellett van lehetőség egy kis pihenésre is. 700 négyzetméteres wellness oázisunk a testi-lelki feltöltődés tökéletes helyszíne lehet. Kültéri és beltéri medencéink, pezsgőfürdőnk, szauna szeánszaink, illetve különböző wellness szolgáltatásaink garantálják azt, hogy tőlünk minden vendég kipihenten, feltöltődve fog távozni.

Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok