Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Családi üdülés

Családi üdülés

Családi üdülés Siófokon

 

Ki ne emlékezne a régi balatoni nyarakra Siófokon? Egy kempingben eltöltött hét, vagy csak egyszerűen leruccantunk a nyaralóba pár napra és kikapcsolódtunk. A régi családi üdülések emlékei sok-sok mindenkiben szép emlékeket hagytak, ezért is maradhatott meg a Balaton a nyár szinonimájaként a fejünkben és szívesen idézzük fel az ott eltöltött vakációkat.

 

Habár az emlékeink változatlan formában maradtak meg bennünk, a Balaton azóta sokat változott, de még mindig őrzi magában az igazi nyár eszenciáját. Ezért is olyan népszerű nyaralási úti cél számtalan család számára még mindig, hiszen a nyári Balaton hangulata semmihez sem fogható.

 

Ezt a balatoni életérzést helyezte modern, négy csillagos környezetbe szállodánk, a Residence Hotel Balaton, a déli part legmeghatározóbb városában, Siófokon. Nagyszerű szállás lehetőséget kínál egy kellemes családi üdülés során a Balaton partján, hiszen számtalan olyan szolgáltatással és tulajdonsággal rendelkezünk, melyek csak még inkább pihentetőbbé és emlékezetesebbé teszik majd Ön és családja számára a Balatonnál eltöltött közös vakációt. Ha szállodánk felkeltette az érdeklődését, foglaljon szobát nálunk a lenti gombra kattintva! 

 

 

Teljes kényelem és nyugalom kisgyermekes családoknak a nyaralás alatt!

 

Egy gyerekekkel eltöltött közös vakáció során a szülőkre mindig extra teher hárul, hiszen nekik kell gondoskodniuk arról, hogy a gyerkőcöknek minden szükséged dolga meglegyen. Nem elég csak a saját ruháikra, gyógyszereikre, ingóságaikra odafigyelni, de ezen felül azt is át kell gondolniuk az út előtt, hogy a kicsiknek is minden szükséges holmia meglegyen. 

 

Ebből kifolyólag a nyaralás sokszor sokkal több energiát vesz ki a szülőkből, mint amennyit a pihenésre tudnak szánni ez idő alatt. Mindezt szem előtt tartva igyekeztünk gyermekbarát szállodánk szolgáltatásait és légkörét is úgy kialakítani, hogy a szülőknek ne kelljen aggódniuk csemetéjükért. Számunkra fontos, hogy a hozzánk érkező és pihenni vágyó család minden tagja jól szórakozhasson az üdülés alatt szállodánkban. Hiszen mitől is lehetne igazán gyermekbarát egy szálloda, ha nem attól, hogy a gyerekes családok nyaralása alatt a szülők és gyerekek igényeit egyaránt igyekeznek kielégíteni.

 

Mitől lesz nálunk igazán jó a családi üdülés a Balatonnál?

 

Családi üdülés BalatononA Residence Hotel Balaton nem csupán belsőségekben igyekszik kedvezni a gyerekekkel nyaralóknak, de külsőségekben is törekszünk arra, hogy nálunk tényleg mindenki megtalálja a neki való elfoglaltságot. 

 

Fantasztikus, 700 m2 wellness oázisunkban nem csak a felnőtt élmény medencék kaptak helyet, de a kicsik is megtalálják majd a valóságos vízi csodaországot. Míg a gyerkőcöket bohócos vízköpő és egy minden vágyat felülmúló gyermekpancsoló várja, addig a felnőttek elmerülhetnek a habokban akár jacuzzinkban, akár csodálatos élmény medencénkben és közben nyugodt körülmények között tarthatják rajta a srácokon a szemüket. Így egyszerre élvezheti ki a család minden tagja, kortól függetlenül a fürdés örömét. 

 

De szárazföldi élménybirodalom is tárt kapukkal várja a család legkisebb tagjait a nálunk töltött családi nyaralás ideje alatt. Szállodánkban ugyanis a kicsik saját játszóházban is barangolhatnak, kalandozhatnak és huncutkodhatnak, míg anyu és apu felnőttek módjára töltődik fel, melyben segítségükre lesz Spa szolgáltatásaink széles kínálata is. És ha esetleg aggódnának a szemükfényeiért, jó hírként szolgál, hogy a Residence Hotelben szakképzett animátorok is a szülők rendelkezésére állnak, akik a hét 6 napján várják a gyerkőcöket különböző játékkal, mókával és kacagással.

 

Ne aggódjon a családi üdülés alatt az időjárás miatt!

 

Biztosan megtörtént már Önnel is, hogy a várva várt családi üdülést végül elmosta az eső és a szobában ülve töltötték a nyaralás nagy részét. Nálunk erre garabtáltan nm lesz példa! Az időjárási tényezők nem tudják felvenni a versenyt wellness szállodánkkal szemben. 
Egyre inkább terjedőben van, hogy a nyaralni vágyók már a Balatonnál is inkább a wellness szállodákat részesítik előnyben. Nem is véletlenül!

 

Ha ugyanis a Residence Hotelt választják a családi vakáció alatt szálláshelyül, Önnek sem kell majd attól félnie, hogy a közös nyaralást elmossa az eső, vagy esetleg túl hideg lenne a Balaton a fürdéshez. Szállodánk külső-belső wellness medencével rendelkezik, így ha odakint tombol a vihar, vagy túl hűvös a nyílt víz, Pazar wellness oázisunkban Ön akkor is kiélvezheti a fürdőzést. 
Ha viszont az időjárás a kegyeibe fogadja, akkor mi a balatoni fürdést is egy magasabb szintre emeljük. Szállodánk épületétől ugyanis csupán 100 méterre egy különbejáratú, privát strand, a Residence Beach is az Önök kényelmét szolgálja majd, ahol a kicsiknek külön játszóteret is kialakítottunk, hogy egy percig se unatkozhassanak, míg anyu és apu a napsugarakat élvezik a privát stégen vagy a fűben. Szerezzen új nyári élményeket a családi üdülésről Siófokon, a Residence Hotel Balaton vendégeként és mi garantáljuk, hogy nem fog csalódni!
 
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok