Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Családi nyaralás Balatonon

Családi nyaralás Balatonon

Családi nyaralás Balatonon, Siófokon

 

A nyár beköszöntével és a napsütéssel együtt minden család elkezd készülődni a szokásos évi közös nyaralásra. Ez sokszor nagy fejtörést okoz a szülőnek, hiszen nem csak a saját igényeiket kell szem előtt tartaniuk a helyszín és a szállás kiválasztásakor, hanem arra is nagy hangsúlyt kell fektetniük, hogy a gyerkőcöknek is izgalmas, kalandokkal teli és tartalmas legyen az az idő, amit a család együtt eltölt. Ön is volt már hasonló helyzetben? Ha igen, akkor most szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy könnyíthessünk a vállára nehezedő terheken, minden tekintetben. 

 

A Residence Hotel Balaton egy olyan családbarát wellness hotel a Balatonon, Siófok városában, ahol fontosnak tartjuk, hogy a család a közös nyaralás alatt minőségi időt tudjon eltölteni együtt. Számunkra elsődleges szempont, hogy mind a gyerekek mind a felnőttek kipihenten és feltöltődve térhessenek haza szállodánkból a családi nyaralás végén a Balatonról. Szeretnénk abban segíteni a szülőknek, hogy úgy tudjanak kikapcsolódni szállodánkban, hogy közben nem kell azon aggódniuk, hogy a kicsik esetleg elunják magukat, hiszen temérdek lehetőséget biztosítunk a gyerkőcöknek, hogy önfeledten játszhassanak és szórakozhassanak nálunk, míg anyu és apu egymásra és magukra szánnak egy kis időt.

 

Amennyiben szállodánk felkeltette az érdeklődését, foglaljon szobát nálunk a lenti gombra kattintva! 

 

 

Miért jó választás a családi nyaraláshoz a Balaton?

 

Erre a kérdésre egyszerű választ adni. Évtizedek óta bizonyítja már a Balaton, hogy az egyik legjobb választás, ha a családi nyaralás úti célja a kérdés. Elsősorban azért közkedvelt választás – és tartjuk mi is nagyszerű helynek családi vagy bármilyen nyaralás céljára tökéletesnek – mivel színes programok egész garmadáját sorakoztatja fel az ide érkezők számára a szórakozáshoz és a kikapcsolódáshoz.

 

Szállodánkban mi is odafigyeltünk a családi igények sokszínűségére és különlegeségeire, mivel tudjuk, mennyire fontos is a közösen, szeretteink körében eltöltött idő. Ezért is alakítunk ki minden szezonban olyan akciós családi wellness ajánlatokat, amikkel szeretnénk kedveskedni a család minden tagjának a legidősebbektől a legfiatalabbakig. 

 

Családi nyaralás BalatononLegyen tartalmas a családi nyaralás Balatonon

 

Egy családbarát szálloda azért is jó választás a közös nyaraláshoz, mert a balatoni pancsolás mellett rengeteg egyéb lehetősége van arra szülőnek és gyereknek egyaránt, hogy aktívan kikapcsolódhassanak, szórakozással egybekötve tölthessék együtt az idejüket. A Residence Hotel szolgáltatásait igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az egész család igényeit kielégítsék. 

 

A gyermekek számára nem csak gyermekmedence, hanem egy izgalmas gyermekjátszóház és kültéri játszótér is rendelkezésre áll, hogy önfeledten szórakozhassanak, míg a szülők számára relaxáló kikapcsolódást nyújtanak szállodánk wellness és spa szolgáltatásai, köztük masszázs és egyéb különleges kezelések. Mindezeken felül a nyári időszakban a hét 6 napján szakképzett animátorok állnak készen, hogy a gyerkőcöket különböző izgalmas játékkal és programmal szórakoztassák, míg a szülők kettesben tölthetnek egy kis időt, ezzel is még tartalmasabbá téve a családi nyaralást Balatonon.

 

Családi nyaralás Balatonon, együtt

 

Egy másik előnye, ha családbarát wellness szállodát választanak a családi nyaraláshoz Balatonon, hogy zavartalanul élvezheti együtt a család a fürdést és pancsolást. A Residence Hotel wellness részlege az év 365 napján a vendégeink rendelkezésére áll, így nem kell lemondani sem Önnek, sem a gyerkőcöknek a pancsolásról a nyaralás alatt, még akkor sem, ha esetleg az időjárás nem éppen a legbarátságosabb odakint.

 

De arra az esetre is nyugodt és pihentető körülményeket biztosítunk a fürdéshez, ha tombol odakint a nyár,  hiszen szállodánkhoz egy privát Balaton parti strand is tartozik. A 600 m2 területű füves zárt Residence Beach-en a felnőtteket kényelmes napozóágyak, csodálatos panoráma és zavartalan pihenés, míg a kicsiket hívogató játszótér, hinta, csúszda és homokozó várja, hogy elszórakoztassa őket. Ezzel is igyekszünk a családi nyaralást még zavartalanabbá tenni mindenki számára.
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok