Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Családi hosszú hétvége

Családi hosszú hétvége

Családi hosszú hétvége a Balatonon

A gyermekeknek szükségük van arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt szüleikkel, hiszen ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy boldog, kiegyensúlyozott legyen az életük. Egyre több család ismeri fel ezt, és dönt úgy, hogy kiszakad egy kicsit a szürke hétköznapokból, és együtt indulnak útnak, hogy egy tökéletes családi hosszú hétvégét töltsenek együtt egy különleges helyszínen.

 

Ha azonban gyerekkel indulunk útnak, mások az igényeink, mint egy romantikus nyaralás tervezésekor. Valószínűleg keresve sem találunk jobb helyszínt a Balatonnál, ha családi hosszú hétvégéről van szó. A Balatonnal kapcsolatban a legtöbb szülőnek számtalan jó élménye van, így ide mindig jó visszatérni, és a kicsiknek is bemutatni kis hazánk egyik legcsodálatosabb részét.

 

Siófok egyik legnépszerűbb és legszebb részén található szállodánk, a Residence Hotel Balaton, ami kifejezetten jó választás egy kellemes családi hosszú hétvége helyszínének. Szállodánk mindössze 100 méterre helyezkedik el a Balaton partjától, zöldövezeti területen helyezkedik el, így gyönyörű környezetet biztosít a családok számára.

 

Családi hosszúhétvége a Balatonon, egy szuper, családbarát helyszínen? Ha szállodánk felkeltette érdeklődését, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva szobát foglalni! 

 

 

Családi hosszú hétvége Milyen a tökéletes családi hosszú hétvége helyszíne?

Az, hogy milyen a tökéletes helyszín a családi hosszú hétvégéhez, függ attól, hogy mekkorák a gyerekek, és hogy milyen programokat szeretne a család a hétvégére. Van azonban néhány közös pont, ami minden helyszínnel kapcsolatban elmondható. Fontos, hogy a családi hosszú hétvége helyszíne egy olyan környezet legyen, ami nyugodt, csendes, távol helyezkedik el a nagyváros zajától, mégis könnyedén megközelíthető, hiszen a gyerekekkel nem olyan egyszerű több órát utazni. Ha kisgyermekkel indulunk útnak, akkor érdemes nagyon körültekintőnek lenni a választáskor, hiszen minél kisebb a gyermek, annál nagyobbak az igényeink a helyszínnel kapcsolatban. Ahhoz, hogy a családi hosszú hétvége tökéletes legyen, egy olyan helyszínt érdemes választani, ami kifejezetten egy családbarát szálloda. Egy ilyen helyen színes programok várják a kicsiket, így biztos, hogy egy igazi élmény lesz a családi hosszú hétvége számukra is. 

 

Szállodánkban odafigyelünk arra, hogy nálunk minden korosztály tökéletesen érezze magát. A kicsiket színes programokkal várjuk, a szülőket pedig wellness részleggel, hogy feljethetetlen élményekkel, feltöltődve, stresszmentesen, gondtalanul térjenek haza a családi hosszú hétvége után. 

 

Családi hosszú hétvége a Residence Hotel Balatonban – Mi így várjuk a kicsiket és a nagyokat! 

És mivel kedveskedünk szállodánkban a gyermekek számára a családi hosszú hétvége alatt? Hogy a kicsik is tökéletesen élvezhessék a fürdőzés élményét, gyermekmedence várja őket szállodánkban. Kültéri játszóház is megtalálható a szálloda területén, ahol biztos, hogy minden apróság jól érzi majd magát.

 

De mi a helyzet akkor, ha a szülők egy kicsit elvonulnánk, és romantikus pillanatokat élnének át együtt? Szállodánkban erre is van lehetőség, hiszen a nyári időszakban a hét 6 napján szakképzett animátorok szórakoztatják izgalmas játékokkal és programokkal a gyermekeket.

 

Családi hosszú hétvége – egy helyszín a Balatonon, ami egész évben tökéletes választás

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a Balaton csupán a nyári időszakban megfelelő egy családi hosszú hétvégére, pedig ez egyáltalán nincs így. Manapság a Balaton egyre népszerűbb úti cél a hidegebb hónapokban is, ehhez azonban szükség van egy olyan helyszínre, ahol nem korlátozza a családot a hideg idő.

 

Wellness szállodánk tökéletes választás a hidegebb időszakban is, hiszen 700 négyzetméteres wellness oázisunkban pezsgőfürdő és élménymedence is helyet kapott, így nem kell lemondani a kicsiknek és a nagyoknak a fürdőzés élményéről akkor sem, ha kint éppen vihar tombol. A medencéken kívül wellness szolgáltatásokkal szeretnénk segíteni abban, hogy vendégeink tökéletesen kikapcsolódjanak a nálunk töltött idő alatt. 
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok