Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Családbarát wellness

Családbarát wellness

Családbarát wellness

 

Egy családbarát wellness nyaralás megtervezése bizony nem könnyű feladat, különösen akkor, ha több gyerkőccel is számolnunk kell. Ugyan valamelyest könnyebb a dolgunk, ha a gyerekek már nagyobbak, így talán nem okoz fejtörést a szállás kiválasztása a körülötte elérhető programlehetőségek figyelembevételével. 

 

Ha picivel indulunk útnak, körültekintőnek kell lennünk. Számtalan szempontot kell figyelembe vennünk a kicsi kora és igényei alapján, ráadásul soha nem lehetünk benne maximálisan biztosak, hogy mindenre gondoltunk.

 

Családbarát wellness kicsiknek és nagyoknak

 

Családi nyaralás szempontjából a Balaton tökéletes választás kicsikkel, és nagyobbakkal érkezők számára egyaránt. A varázslatos természeti kincsek és kihagyhatatlan programlehetőségek között reggeltől estig válogathatunk.

 

A Residence Hotel Balaton családbarát wellness szolgáltatásai, kültéri és beltéri medencéi, zöldellő kertje, egy vagy több gyermekkel érkezők számára is ideális szobái, az étteremben az asztalokra kerülő ínycsiklandozó falatok garantálják a gondtalan családi nyaralást – hogy csak néhányat említsünk a sok közül. Tapasztalja meg saját bőrén a hamisítatlan balatoni nyaralás élményét idén is, foglaljon szobát szállodánkba a lenti gombra kattintva! 

 

 

Mitől különleges egy családbarát wellness hotel?

 

Szülőként az egyik legnehezebb feladatunk az, hogy lépést tartsunk gyermekeink folyamatosan változó igényeivel és elképzeléseivel. Mindannyian ismerjük a kétségbeejtő érzést, amikor gyermekünk fülig érő mosolyát egyik pillanatról a másikra lefelé görbülő száj, és krokodilkönnyek váltják fel. 

 

Családbarát wellness, ahol mindennapos a gyermekkacaj

Családbarát wellness hotel SiófokonCsaládbarát wellness szállodánkban kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy a gyerkőcök krokodilkönnyeit a hotelt betöltő kacaj váltsa fel, hogy a családi nyaralás számukra is izgalmas kaland lehessen. Emellett természetesen szem előtt tartjuk azt is, hogy az elfoglalt szülőknek éppúgy szükségük van a kikapcsolódásra, mint örökmozgó gyermekeiknek energiáik levezetésére. 

 

Családbarát wellness részlegünk, szolgáltatásaink, szobáink és közösségi tereink mind-mind a szülők és gyermekeik igényeit hivatottak maximálisan kielégíteni. Fontos továbbá, hogy az anyukák és apukák ne csupán a családos élet örömeit, de a páros kikapcsolódás romantikáját is átélhessék wellness hotelünkben, hiszen arra olykor a rohanó hétköznapok során talán nem jut elegendő idő. Családbarát wellness szállodánkban ezen elv mentén igyekeztünk teljeskörű támogatást nyújtani egy tökéletes családi nyaraláshoz.

 

Családbarát wellness Siófokon

 

Siófoki családbarát wellness szállodánkban a gyerkőcök egy percig sem fognak unatkozni. Megannyi játék, megannyi izgalom várja az egészen kicsiket, és a nagyobbakat is, hogy segítségükkel felhőtlen emlékeket gyűjthessenek a családi nyaralás alatt. 

 

Családbarát wellness hotelünk kényelmes, modern és hangulatos szobái között egy, vagy több gyermekkel érkezők is megtalálják a számukra legideálisabbat. Egybenyitható, valamint szeparálható terekkel biztosítjuk a gyerekek és felnőttek saját birodalmát. 

 

Családbarát wellness szolgáltatásaink

 

Családbarát wellness hotelünk szobái mellett wellness részlegünk is izgalmas lehetőségeket tartogat az egész család számára. Míg a felnőttek elmerülhetnek jacuzzink pezsdítő élményeiben, megtapasztalhatják élmény medencénk wellness funkcióit és kedvükre válogathatnak a test és a lélek harmóniájáról is gondoskodó kezeléseink közül, addig a gyerekeket a csodák vízi paradicsoma várja. Családi wellness oázisunkban kiemelt figyelmet szenteltünk a legkisebbekre is, hiszen őket a 60 cm mélységű gyermekpancsoló várja.

 

Családbarát wellness számos lehetőséggel

A családbarát wellness hotelünk játszószobája segít a gyerkőcök mozgásigényének kielégítésében, ahol mászhatnak, csúszdázhatnak, labdázhatnak. A játszószoba színes, hívogató látványa mellett a kiemelt időszakokban és nyáron szakképzett animátorok gondoskodnak a gyermekek élményeiről.

 

Kültéri lehetőségeink egyike a családbarát wellness szállodánkhoz tartozó 600 m2-es füves, zárt partszakasz, ahol családbarát wellness szolgáltatásainkat a Balaton segítségével valósítjuk meg. Amíg anya és apa saját stégünkön élvezhetik a nyári Nap sugarait, addig a kicsiket játszótér várja, ha megunnák a balatoni strandolást.
 
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok