Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Balatoni nyaralás

Balatoni nyaralás

Balatoni nyaralás Siófokon, ahol várnak a közös élmények

 

Siófok az egyik legkedveltebb nyaralóhely a Balaton partján. Rengeteg programlehetőséget kínál, főként a nyári időszak alatt, szinte minden hétvégére esik valamilyen szabadtéri program, vagy rendeznek izgalmas gasztronómiai, zenei vagy kulturális fesztivált esetleg sporteseményt a Balaton déli partjának fővárosában. Mindezek mellett azonban sok más vonzó tulajdonsága is van a városnak, amiért évről évre visszatérnek ide a családok és fiatalok is.

 

Szállodánk a Residence Hotel Balaton, Siófok egyik legszebb részén található csendes nyugodt, kertvárosi övezetben, a Balaton partján. Nagyszerű választás egy balatoni nyaralás alkalmával, hiszen számtalan remek szolgáltatásunk mellett más előnyökkel is rendelkezünk, legyen szó akár családi nyaralásról, akár egy páros kikapcsolódásról. Ráadásul számos csábító ajánlattal is igyekszünk kedveskedni vendégeink számára, hogy még tökéletesebbé tehessük számukra a balatoni nyaralást. Végre vége van a sulinak? Indulhat a közös balatoni nyaralás a gyerkőcökkel, csobbanjanak együtt a nyárba!

 

Ha egy balatoni nyaralás keretein belül élvezné a napsütést, és a nyaralás izgalmas pillanatait, nincs más dolga, mint a lenti gombra kattintva szobát foglalni szállodánkba! 

 

 

Balatoni nyaralás a Residence Hotel Balaton szállodábanMiért is tökéletes választás a Residence Hotel Balaton egy balatoni nyaraláshoz?

 

Szállodánk az Ön és családja kényelmét tartja mindenek előtt a legfontosabbnak. A Residence Hotel Balaton minden apró részletét igyekeztünk úgy kialakítani, hogy ne csak a szemet, de a lelket is gyönyörködtesse. 

 

Szállodánk olyan wellness hotel Siófokon, ahol minden adott a tökéletesen nyugodt és relaxáló pihenéshez, legyen szó páros kikapcsolódásról vagy családi balatoni nyaralásról. A pihenést szolgálja az is, hogy wellness szállodánk Siófok csöndes, nyugodt részén található, így teljes mértékben kiélvezheti nálunk a feltöltő pihenést, ám közben mégsem kell lemondania a központhoz való közelségről. A Residence Hotel Balaton ugyanis, csupán néhány percnyire található Siófok központjától, így élvezhetik a centrumban lévő összes nappali, vagy esti programot és közben nem kell aggódni a távolság miatt.

 

Legyen a balatoni nyaralás az időjárástól független

 

Wellness szállodánk a kényelem és a páratlan környezet mellett biztosítja vendégei számára azt a luxust is, hogy míg nálunk töltik balatoni nyaralásukat, ne kelljen azzal foglalkozniuk, hogy odakint éppen szikrázóan süt a nap, vagy pedig épp egy váratlan vihar tombol. Csodálatos wellness oázisunk ugyanis egész évben nyitva áll vendégeink előtt, hogy bármikor kiélvezhessék a fürdés kényeztetését, még akkor is, ha esetleg kint nem alkalmas fürdésre az idő.

 

Egy balatoni nyaralásnál sokszor nem tudunk felkészülni az időjárásra, hiszen a nyári időszakban bármikor elkaphat minket egy vihar, melyet nem láthattunk előre és így le kell mondanunk a kültéri fürdésről. Ezt a helyzetet az is tovább rontja, hogy egy esetleges vihar után még a Balaton vize is lehűl, így akár napokig is lemondhatunk a pancsolásról. Azonban a Residence Hotel Balaton vendégeként nem fogja elrontani a balatoni nyaralást az idő. Élménymedence, kellemes pezsgőfürdő és megannyi kényeztető wellness szolgáltatás áll rendelkezésére, hogy akár rossz idő esetén is kiélvezhesse a nyaralás minden pillanatát.

 

A legkisebbekről sem feledkeztünk meg

 

Családbarát szállodaként ráadásul a gyerekek szórakozásáról is igyekeztünk gondoskodni, így a legkisebbeket gyermekpancsoló és kalandos játszóház is várja a hotelben, hogy egy percre se unatkozhassanak. Ezen felül a nyári időszakban, a hét 6 napján szakképzett animátorok várják a lurkókat, hogy izgalmas és kreatív játékokkal színesítsék a gyerkőcök balatoni nyaralását. Siófok remek választás a kisgyermekes családoknak egy balatoni nyaraláshoz, hiszen a déli part sekély, és lassan mélyülő partja kifejezetten alkalmas a gyermekekkel érkezők számára. Emellett Siófokon rengeteg egyéb gyerekprogram várja a kicsiket és a nagyokat is, így Siófok pompás választás egy családi balatoni nyaraláshoz.
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok