Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Akciós nyaralás Balatonon

Akciós nyaralás Balatonon

Akciós nyaralás Balaton déli partjának fővárosában

 

Ha pihentető hétvégére vágyik, vagy csak szeretné megtalálni a legjobb szállást a nyaraláshoz, akkor a lehető legjobb helyen jár. Egy balatoni nyaralásnál nincs is jobb választás, hiszen nem csak a napsütést és a hűsítő vizet élvezhetjük ki, de rengeteg más programot is találunk a Balaton környékén, amivel még tartalmasabbá varázsolhatjuk a pihenésünket. 

 

A Residence Hotel Balaton nagyszerű Balaton parti szálláshely Siófok egyik legszebb részén, ahol akár egy családi nyaralást is nyugodt környezetben tölthet el Ön és családja minden tagja. Ezen felül szállodánk akciós nyári csomagajánlatokkal is várja vendégeit, így kedvezményes áron élvezheti a napsütést a magyar tenger partján.

 

Ha szeretne egy kicsit kikapcsolódni egy akciós nyaralás kereteink belül, nincs más dolga, mint szobát foglalni szállodánkba, a lenti gombre kattintva! 

 

 

Akciós nyaralás Balatonnál az egész családdal

 

Családbarát szállodánkban fantasztikus kedvezmények várják minden évben a hozzánk érkező vendégeinket és igyekszünk olyan feltételeket biztosítani a családi nyaraláshoz, amely a kicsiktől a nagyokig, mindenkinek zavartalan kikapcsolódást jelent majd. Fontosnak tartjuk, hogy a családok nálunk minőségi időt tudjanak együtt eltölteni. 

 

Úgy gondoljuk, hogy a szülők által összehozott egy-két hét, vagy csupán néhány nap, amit a közös pihenésre tudnak szánni, kizárólag arról kell, hogy szóljon, hogy a család együtt lehessen és semmi más ne vonhassa el a figyelmüket. Éppen ezért igyekeztünk szolgáltatásainkat is úgy kialakítani, hogy apunak és anyunak kevesebb gondja legyen az utazás során és több időt tudjanak a gyerkőcökre és egymásra is fordítani. Így lehet az együtt eltöltött idő még kellemesebb és még pihentetőbb az egész család számára. 

 

Élvezze az akciós nyaralást Balatonnál családbarát szállodánkban

 

Akciós nyaralás Balatonon, az egész családdalA családbarát szállodák, mint amilyen a Residence Hotel Balaton is, sok olyan előnyt nyújtanak a gyermekkel érkezőknek, amiket egy egyszerű szállás nem mindig tud. Számtalan szolgáltatás áll a szülők rendelkezésére szállodánkban, amikkel igyekszünk megkönnyíteni számukra a kicsikkel eltöltött nyaralást. Tudjuk, hogy egy családi nyaralás sokszor megerőltető lehet a szülő számára és így nem tudják magukat kellő módon kipihenni. Nálunk azonban nem csak minőségi időt tölthet el szeretteivel, de ráadásul garantáltan feltöltődve fog hazatérni a nyaralásból. 

 

Szállodánkban a szülők nem csak a gyerekekkel tudnak rengeteg izgalmas pillanatot megélni, de ha szeretnének, segítségünkkel egymásra is tudnak majd időt és energiát szentelni. Míg a gyerkőcöket szakképzett animátoraink látják el izgalmas és kreatív játékokkal, addig a felnőttek páros romantikával tölthetik fel tartalékaikat egy páros masszás, vagy akár egy közös pezsgőfürdőzés alatt. Mindeközben pedig nem kell majd amiatt aggódniuk, hogy a lurkók esetleg felügyelet nélkül maradnának, hiszen remek kezekben lesznek.

 

Akciós nyaralás Balatonnál, a gondtalan pihenésért

 

Szállodánk fantasztikus és visszautasíthatatlan csomagajánlatokkal várja a nyári és téli időszakokban is egyaránt, hiszen egy családbarát wellness hotel minden évszakban nagyszerű szállást nyújt. Ha akciós nyaralásra vágyik a Balaton partján, akkor nincs más dolga, csak választani kedvezményes nyári ajánlataink közül. Kellemes és pihentető környezetben várja Önt wellness szállodánk Siófok kertvárosi részén, privát 600 négyzetméter területű füves stranddal, mely csak és kizárólag vendégeink számára elérhető, ezzel is igyekszünk biztosítani számukra a zavartalan kikapcsolódást. 

 

Sok szeretettel várjuk Önt a Residence Hotelben, ahol mindent megteszünk azért, hogy Ön és családja a legnagyobb kényelemben tölthesse az akár akciós nyaralást a Balaton déli partjának fővárosában.
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok