Bejelentkezés dátuma:
Éjszakák száma:

Október 23-i hosszú hétvége

Végre egy újabb hosszú hétvége, amikor egy kicsit tovább lehet pihenni. Az ajánlat ára: 21 500 Ft/fő/éj – től Foglalható: 2018. október 19. és október 23. között minimum 2 éjszakára

Tovább

Fergeteges Residence Szilveszter

Hogy is lehet igazán jól kezdeni a 2019-as évet?! Mi tudjuk! A jó évkezdés velejárói a jó hangulat, a jó italok és a bőséges étkezés! Ezekhez Krausz Gábor sztárséf óévbúcsúztató vacsorája és Tóth Gabi fergeteges koncertje garancia!  Foglaljon most nálunk, hogy nehogy lemaradjon erről a fergeteges programról!    

Bővebben...

November 1-i hosszú hétvége

Bizony, idén 4 napos hosszú hétvége lett a november 1. utáni időszak, így ez az utolsó igazi hosszabb kikapcsolódási lehetőség karácsony előtt. Használja ki most ezt és töltsön el nálunk néhány feledhetetlen napot!

Tovább

Ajándékutalvány

Sokan választották már ajándékul házunk szolgáltatásait és mondhatjuk, eddig osztatlan sikert arattak az ajándékba kapott pihentető napok.

Tovább
Residence

 

A Residence Hotel Balaton Siófok nyugodt, kertvárosi részén, elérhető exkluzivitással  várja vendégeit az év minden napján. A romantikus nyaralásra indulókat kényeztető pezsgőfürdők és pihentető szauna szeánszok, a gyermekes családokat animáció, gyermekbarát szolgáltatások és gyermekbarát wellness várja.

Elérhetőségek

Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49, 8600

Telefon: KATTINTSON

Hírlevél


© 2018 Residence Hotel Balaton Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok